8 selveide boliger

3 SOLGT

Thorviksbakken 1-5

8 selveide boliger, beliggende høyt og solrikt på Fagerholt.
• 3 soverom • BRA 100 kvm • Carport/bod • Stor balkong på 38 kvm • Egen hage/uteareal

Byggingen er godt i gang og de første boligene antas å være ferdigstilt og innflytningsklare august/september 2023.

Pris: Kr 3 980 000 (Totalpris kr 3 992 742)

Boligvelger

Boligene

Prosjektet består av 8 nyoppførte boliger fordelt over 4 tomannsboliger. Leilighetene går over 2 plan og inneholder i 1. etasje gang med trapp, vaskerom/teknisk rom, 2 soverom og bad/wc.

2. etasje inneholder 1 soverom og romslig stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til balkong på ca. 38 kvm. som strekker seg rundt boligen på 2 sider.

I tillegg kommer utvendig sportsbod på 5 kvm og carport på 18,5 kvm.

Beliggenhet

Flott beliggende på Fagerholt, i nytt tomtefelt ca. 9 km fra sentrum. Feltet ligger i ett stille og rolig område uten gjennomgangstrafikk. Feltet grenser til naturen med fjellpartier og skog og har flott utsikt ned til Iddefjorden.
Fra Thorviksbakken er det kort avstand til barnehager, nye Kongeveien skole og Risum ungdomsskole, samt flere matbutikker. I området ligger også Fredriksten festning med allsang, diverse konserter og golfbane på Risum. Feltet ligger solrikt til, med flotte tur og treningsmuligheter og med badeplasser rett på nedsiden. Boligfeltet er barnevennlig og inne på selve boligfeltet blir det opparbeidet akebakke og 4 forskjellige lekeområder med sandkasser, sklier, huskestativ, klatrestativ, vippedyr, samt bord og sittegrupper i granitt.

Beliggenhet Thorviksbakken 1-5, mot sør. Hele Fagerholt område.

Generell orientering om leilighetene

Leilighetene har en gjennomgående moderne og god standard hvor det er lagt vekt på kvalitet og funksjonelle løsninger. Gulvoverflater i gang, bad/wc og vaskerom/teknisk rom er flislagt med varmekabler. Resterende gulv i boligen har Opus 1 stavs laminat med varmekabler (folie) i stue og kjøkken. Stålpipe med vedovn i stue. Malt gips på alle vegger med unntak av bad/wc som har fliser. Tak med malt gips. Hvite slette gulvlister. Boligene leveres uten taklister. Slette, hvite innerdører. Trapp med åpne trinn i beiset furu. Kjøkkeninnredning fra Mesterkjøkken, type Soft, malt med laminat benkeplate og integrerte hvitevarer fra Whirlpool (komfyr, induksjon platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kombinert kjøle/fryseskap). Se egne kjøkkentegninger. Elektronisk lekkasjestoppventil og komfyrvakt. Bad/wc leveres med 120 cm servantmøbel og speil med belysning. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med dusjvegger på 90 cm x 90 cm i klart glass med blanke profiler. Vaskerom/teknisk rom med ferdig opplegg for vaskemaskin og med 180 liters varmtvannsbereder. 3 utelamper. 4 downlights i baderomstaket. 10 downlights i stue og kjøkkentaket. Boligen leveres ellers uten lamper. Opplegg til tv/data/fiber fra GP data leveres klargjort inn til boligen.

Oppvarming

Varmefolie i gulv i stue og kjøkken. Varmekabler i gang, bad/wc og vaskerom/teknisk rom. Stålpipe og vedovn (type TermaTech TT30G Classic svart) i stue. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit (type Nordic S 3 R E 500 L 23).

Garasje/Parkering

Parkering i romslig carport på 18,5 kvm. med klargjort tomrør til eks. elbil lading i sportsbod. Det er ellers gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Organisasjonsform

Boligene er en del av eierseksjonssameiet, sameiet Thorviksbakken 1 – 5.

Boligsameiet består av tilsammen 8 seksjoner på eiendommen gnr. 198, bnr. 56 i Halden kommune.

Alle seksjonene har sameiebrøk 1/8 del med felles plikt til drift og vedlikehold av sameiet.

Sameiet har ikke månedlige fellesutgifter og fører ikke regnskap eller budsjett.

Sameiet har ikke fellesgjeld eller formue og det er ikke vedtatt kostnadsøkninger.

Se sameiets seksjonering og vedtekter for ytterligere informasjon. Seksjoneringen og vedtektene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Utleie

Boligene har ingen egen utleiedel. Sameiet har ingen bestemmelser som er til hinder for at hele boligen om ønskelig kan leies ut.

Eiendommene er ikke konsesjonspliktige, det foreligger ikke odel og eiendommene har ikke boplikt.

Kommentar fellesgjeld

Disse boligene har ingen fellesgjeld.

Adkomst

Fra Halden sentrum kjør RV. 22 (Iddeveien) ut av Halden sentrum, forbi Fredriksten festning og videre forbi Idd Kirke og over Iddesletta mot Holtet. Kjør opp bakken i enden av sletta og ta til venstre inn Stenbruddveien, like etter busstopp. Følg veien og du kjører rett inn på boligfeltet. Prosjektet kommer så etter hvert på høyre side i enden av boligfeltet.

Lovanvendelse

Dersom kjøpet gjennomføres før boligen er ferdigstilt reguleres avtalen av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dersom kjøper gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet reguleres avtalen av avhendingslova. Avtalen reguleres også etter avhendingslova dersom kjøpet gjennomføres etter av boligen er ferdigstillet. Selger vil dog uansett stille pålagte garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.

Tomt

Hver leilighet eier sin egen selveide tomt i henhold til tinglyst seksjonering.

Thorviksbakken 1A (Snr. 1) har selveiet tomt med et tomteareal på 381,2 kvm beregnet areal.

Thorviksbakken 1B (Snr. 2) har selveiet tomt med et tomteareal på 165 kvm beregnet areal.

Thorviksbakken 1C (Snr. 3) har selveiet tomt med et tomteareal på 168,3 kvm beregnet areal.

Thorviksbakken 1D (Snr. 4) har selveiet tomt med et tomteareal på 300 kvm beregnet areal.

Thorviksbakken 3B (Snr. 5) har selveiet tomt med et tomteareal på 380,7 kvm beregnet areal.

Thorviksbakken 3A (Snr. 6) har selveiet tomt med et tomteareal på 137,9 kvm beregnet areal.

Thorviksbakken 5A (Snr. 7) har selveiet tomt med et tomteareal på 161,3 kvm beregnet areal.

Thorviksbakken 5B (Snr. 8) har selveiet tomt med et tomteareal på 516,8 kvm beregnet areal.

I tillegg kommer fellesareal utgjørende 1510,8 kvm beregnet areal, som eies med 1/8 del av hver seksjon med felles plikt til drift og vedlikehold.

Tomtene har en solrik og fri beliggenhet nesten innerst på boligfeltet. Arealet leveres fra selger med grusede innkjøringer og gårdsplasser, noe fjell og naturtomt, samt støttemurer og trapper i granitt fra nærområdet. Gjerder i galvanisert stål. Alle leilighetene bortsett fra seksjon 6 får i tillegg egen hage, ferdig opparbeidet med plen. Se egen utomhusplan med detaljer i forhold til opparbeidelsen. Utomhusplanen ligger som vedlegg til prospektet.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Byggingen er godt i gang og de første leilighetene antas å være ferdigstilt og innflytningsklare August/September 2023.

Ta kontakt med oss:

marcus_lilledal

JAN-MARCUS LILLEDAL

Eiendomsmegler MNEF 

Email: marcus.lilledal@dnb-eiendom.no

Tlf. 91 76 94 55

DNB EIENDOM, HALDEN

Busterudgata 31, 1776 Halden