Boliger og tomter beliggende idyllisk til ved Iddefjorden – kun 10 minutter fra Halden

Fagerholt tomtefelt

Fagerholt boligfelt er ett nytt tomtefelt ca. 9 km fra Halden sentrum. Feltet ligger i ett stille og rolig område uten gjennomgangstrafikk og grenser mot naturområder med fjellpartier og skog og med flott utsikt vestover ned mot Iddefjorden. Fra feltet er det kort avstand til barnehager, nye Kongeveien barneskole og Risum ungdomsskole, samt flere matbutikker.

Selve tomtefeltet ligger i et gammelt stenbruddsområde, noe bebyggelsen og opparbeidelsen av feltet bærer preg av med utvidet bruk at granitt til blant annet steinmurer, trappeløsninger og lekeplasser/fellesområder.
Fagerholt boligfelt ligger høyt med sol hele dagen, og skogsterrenget rundt gir mange muligheter for rekreasjon. Her er det flotte tur og treningsmuligheter og badeplasser rett på nedsiden av boligfeltet.
I området ligger også Fredriksten festning med allsang, diverse konserter og golfbane på Risum.
Feltet ligger solrikt til og med flotte tur og treningsmuligheter og badeplasser rett på nedsiden. Området består av villabebyggelse, samt endel landbruk og lenger bort fritidsboliger.


Boligfeltet er barnevennlig og inne på selve boligfeltet er det opparbeidet akebakke og 4 forskjellige lekeområder med sandkasser, sklier, huskestativ, klatrestativ, vippedyr, samt bord og sittegrupper i granitt.


Man kan gjerne si at Fagerholt er en liten svipptur fra byen. Fra Halden sentrum kjører du hit på 10 minutter.
Hvis du ikke kjenner området fra tidligere, så vil du garantert bli overrasket over den fine naturen og den flotte utsikten til Iddefjorden.

Fagerholt boligfelt

Ta kontakt med oss:

marcus_lilledal

JAN-MARCUS LILLEDAL

Eiendomsmegler MNEF 

Email: marcus.lilledal@dnb-eiendom.no

Tlf. 91 76 94 55

DNB EIENDOM, HALDEN

Busterudgata 31, 1776 Halden